lauantai 12. syyskuuta 2015

ilta on tullut

6 kommenttia:

 1. Tykkäsin syyskuun aamusta, tiitiäinen on hmm söpö ja ilta on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pelkkä maisema elättäisi, niin sitä olisi kylläksi asti.

   Poista
  2. Tosia nuo sanat. Näissä meren äären maisemissa on järvisuomen maisemiin verrattuna pieni mutta tärkeä ero. Jo aallokosta sen näkee. Niistä ja maisemista ylipäänsä puuttuu sisäsuomen raskasmielinen alakulo. En yhtään ihmettele esim. äitini rakkautta Suursaareen ja muistan haikeudella aikoja jolloin jaksoin itsekin kuljeskella wandervogelina meren saarilla. hh

   Poista
 2. Meri, järvi, joki ja lampi poikkeavat mentaalisesti toisistaan. Kaikilla on puolensa. Joku tykkää asua metsälammen rannalla torpassa punaisessa, mutta allekirjoitan sen, mitä sanot meren ja järven erilaisuudesta. Järvi on kyllä kaunis katsoa, ja vieläkin kauniimpi kultakauden maalareiden tauluissa Väinämöisen veneenvanoineen.

  VastaaPoista
 3. Meri on meri on meri MOT. Riippuu kai minkä veden ääressä on lapsuutensa (ja/tai nuoruutensa) elännyt, niin se se kai on se parasta itse kullekin. Mutta ei ole meren voittanutta. :)
  Kaunis ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synnyin meren äärellä ja vietin osan lapsuudestani ja nuoruudestani joen vierellä, mikä ei ollut mikään kaupungin kiviränni.

   Poista