maanantai 24. helmikuuta 2014

viinan viemää


Paavo esimerkin näyttää... Vasemmistoliitolla on vielä aikaa ministerikierrätykseen. Ei millään pahalla, mutta minusta on vastuutonta, että urheiluministeri kännää yhdessä urheilijoiden kanssa ja joutuu vielä turvautumaan näiden apuun päästäkseen hotellihuoneeseensa. Kännäisivät kiekkoilijatkin vasta kotonaan, jos kerran kännätä pitää. Vasemmistoliitostakin löytynee ansioitunut kirjailija lyhytaikaiseksi sattumaministeriksi, kuten aikoinaan SDP:stä kolmin kappalein. 


Paavo Arhinmäestä on vielä ääniharavaksi, kuten muistakin inhimillisyyttään aidosti ilmentäneistä poliittisista töpeksijöistä. Ihan presidentillisellä tasolla on käyty hyvän maun rajoilla lätkäjuhlinnassa, mutta kyllä Arhinmäen virkamatka meni lievästi sanoen överiksi humaloineen ja norjalaisten naishiihtäjien menestykseen kohdistuneine lausahduksineen.

 Lie jo toteutunut kuusikymmenluvun slogan: ”Nuoriso pois kaduilta, lisää viinaa urheilukentille.”

2 kommenttia:

  1. Miksi Ylellä on urheiluosio uutisten jälkeen jos sen täytyy käyttää urheiluasioiden junkuttamiseen puolet pääuutisistakin? Ja joku arhinmäki humaloineen... aivan yksi saakelin lysti olokoonpa hiän lättyministeri tahi pirtukanisteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan aiheellinen kysymys, ja Ukrainankin tapahtumat olisi voinut kiteyttää. Vähemmälläkin revittelyllä asiat ymmärtää, jos on ymmärtääkseen. Luullakseni euromailla on aika pitkälle harmonisoitu kansainvälinen uutistuotanto. Kaipaan kansallista, jäntevästi toimitettua uutistarjontaa. Provinsiaaliset alueuutiset eivät paljon pyhitä. Norjan naishiihtäjillä voitelu ja lääkitys osuivat kohdalleen paremmin kuin ministeri Arhinmäellä.

      Poista