lauantai 1. maaliskuuta 2014

merkitty

11 kommenttia:

 1. Tästähän on taas tullut ihan kunnollinen kuvablogi, enemmän kuvia ja vähemmän höpinää ;)
  Ei vaineskaan kyllä hyvät jutut sopivat kuvablogin seuraan tai päinvastoin.

  Olin muuten tänään ihan eka kertaa oikein metsälenkillä kävelemässä ja edelleen hengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kengissä.

   Kuvat saa helpommin kuin höpinän, mutta aion tekstejäkin viljellä.Minähän en ole valokuvaaja enkä valokuvataiteilija enkä kaipaa kiva kuva-kommentteja, mutta en kiellä niin sanomastakaan.

   Poista
 2. Hiukan kesti mutta koirahan se siinä kolmantena!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Voi olla kissa haudattuna, mutta narun päässä on nainen. Kuva on mukavalla tavalla akvarellimainen, mikä johtuu voimakkaan osasuurennoksen terävöimisestä.

   Poista
 4. iPhoto ei näy noin vahvoihin efekteihin yltävän, äkikseltään ainakaan. Ei että varsin kaipaisinkaan. Sinulla lienevät lääkkeet vahvemmat, joku kuvankäsittelyohjelma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole ihmeempää halua kuvankäsittelyyn. Puutun yleensä vain sävyyn ja terävyyteen. ja rajaukseen.Nykyään pitäisi tehdä RAW-tiedostoja ja muokata niistä varsinaiset kuvat ihan kuin ns. raakamaidosta tehdään erilaisia maitotuotteita. Minä en ole kiinnostunut tiedostoista, joiden erinomaisuutta ei edes silmällä havaitse. Pelkkä jpg riittää. On minulla hyvä kuvankäsittelyohjelma, mutta Picasa tavallisesti tyydyttää vaatimattomat tarpeeni.

   Poista
 5. Samaan tapaan. Ainoa mitä joskus kaipaisin olisi laajempi kuvakulma, kino-24mm vastaava mutta maksavat.

  Kevään medrkkejä: Ensimmäinen tokkurainen ampiainen ilmaantui illalla makuuhuoneeseen. Oli se nujerrettava kun uloskaan ei voi laskea.

  Oot sitten merillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amppari tarvitsee parikymmentä astetta voidakseen hyvin. Teillä on otuksen kannalta varmaan säällinen huoneen lämpötila.

   Poista
 6. Merkitty, hmmmm....miten olisi rauhanmerkki maalattuna kiveen? Metkan oloinen kuva, tarpeeksi epäselvä ja päästää värit pääosaan. Mitä vähemmän ihmisiä kuvissa tai mitä epäselvempinä, sopii tämänhetkiseen mielentilaani paremmin kuin hyvin. Ja kiitos,kuvia lisää, tosin jaksan kyllä lukea tekstejäkin. Ja paino ei sitten ole sanassa jaksan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Sadankomitean merkkihän on ulokoministeri Erkki Tuomiojan tavaramerkki. Alunperin sen merkitys oli ydinsodan vastustaminen. Maailmassa onkin päädytty työvoimavaltaisempaan ihmisten lahtaamiseen.

   Poista