lauantai 5. huhtikuuta 2014

pankkirosvot

Miljardivoiton viime vuonna tehnyt ja historiansa suurimpia osinkoja jakanut Nordea sulkee konttoreitaan ja antaa potkuja työntekijöilleen, suurentaa rahapalveluista riisuttuja konttoreitaan ja lisää sähköisiä ”palvelujaan”. Pankki selittää menevänsä sinne minne asiakkaansakin, mutta suunta on kyllä niin, että asiakkaat menevät sinne, minne pankki ”palvelumaksuineen” vie. Siinä eivät vikinät auta eivätkä kynttiläkulkueet. Nykyisen kaltaista rahan ulosmittaamista kansalaisilta ei ole konsaan nähty. Pankkeja voi perustellusti nimittää pankkirosvoiksi.

7 kommenttia:

 1. Niin teki myös Jokelassa, mutta samaan syssyn lähti myös Osuuspankki.
  Lähti myös toinen pankkiautomaatti, no onhan vielä kuitenkin yksi jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin me vaan sopeudutaan pankkien diktatuuriin.

   Poista
  2. PS. Eteenpäin Björn Wahlroosin viitoittamalla tiellä.

   Poista
 2. Kalevi, samaa mieltä kanssasi! Perintövero iskee pahimmin köyhän säästöjä kun ne siirtyvät omistajansa kuoleman johdosta tämän lapsille. Etc.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keravalla kävi niin, että äitinsä omistamassa osakehuoneistossa asuva sairaseläkeläinen peri asunnon, jonka joutui myymään maksaakseen perintöveron.

   Poista
 3. Nalle-valtiossa kaikki on mahdollista. Nykyisin saa pankista rahaa vain muutamista konttoreista pääkaupungissa, miten lienee pienemmillä paikkakunnilla. Meitä valvotaan, ettemme muuttuisi pimeällä rahalla keikkaileviksi pikkurikollisiksi. Holhousyhteiskunta holhoaa meidät hengiltä. Juoksemme palveluiden perässä ja pidämme kunnostamme huolta sillä tavalla, yritykset sekä virkamiehet asialla, taas kerran...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljakkoin menin raha-asioissa täkäläiseen Nordeaan, mutta siellä ilmoitettiin, että heillä ei ole kassa- vaan sijoituspalveluja.

   Poista