sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

tavaran perässä

Antiikkia antiikkia Saaristotien varrella.

8 kommenttia:

 1. Puhalluslamppua en ole nähnyt käytettävän 'miesmuistiin', poikavuosina ne olivat tavallinen näky. Hyllyllä olevat ovat varmasti vanhaa kamaa vaan mahtaneeko linjalaiva olla aito rakennussarjatuote tältä vuosituhannelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida enin osa tavaroista olla antiikkia sanan ankarassa mielessä, mutta muutamat tavarat ovat omiaan herättämään nostalgisia muistoja.

   Kuopiossa tuli kaksi likkaa yhdeksänkymmenluvun lopulla Vartiaisen Mikon antikvariaattiin kertomaan, että heillä olisi myytävänä vaikka kuinka vanhoja kirjoja. Mikko kysyi, miten vanhoja vaikka kuinka vanhat kirjat ovat. Tytöt vastasivat, että ainakin kuusikymmenluvulta. Kaikki on suhteellisen suhteellista.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Lipsahti edellä ehkä jonkun mielestä panettelevaksi katsottavaa tietoa joten jääköön pois. Mutta siis Kuopiossa sijaitsee kunnon antiikkiliikeiden ohella myös kirpputorikauppias jolla lienee Suomen ennätys negatiivisten palautteiden määrässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs pienistä. Minä en ole tehnyt tiliä Huutonettiin ja kaikki netissä julkaistu on julkista tietoa. Tietysti on niitä, jotka käyttävät sitä kelvottomasti. Kuopiossa Pekka Voutilaisen Wanha reppu on kaupungin ainut varteenotettava antiikkiliike. Pekka ei tee nettikauppaa.

   Poista
  2. PS. Meinasin ensin otsikoida "Tavaran pesässä".

   Poista
 4. Ensimmäisessä kuvassa on vihreä Cobra-puhelin. Näitä olen joskus tavannut erilaisissa näyttelyissä ja silloin aina ihmetellyt, miten pahuksessa tuo puhelin pysyy kädessä kun sillä puhuu. Kännykän esiaste tai jotain...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä muistan. Aikatalossa oli asiakaspuhelinpalvelu, jossa oli vain tuollaisia puhelimia. Niitä riittää muotoilunsa takia kirppareilla vielä pitkään, eivätkä ole varsin edullisiakaan, vaikka niistä on lähinnä koristeiksi.

   Poista