torstai 22. toukokuuta 2014

kun tuomi kukkii

6 kommenttia:

 1. Noin punainen, onko oikea vai ex-lehtimiehen kikkoja?

  VastaaPoista
 2. Tämä on sellainen sosiaalidemokraatinpunainen, joka ei ole lehtimiehen, vaan geenimanipuloijan tuotos.

  Sosiaalidemokraateista puheen ollen minusta piispa Kantolan eu-vaalimainos hipoo hyvä maun rajoja: "Minä kannatan sinua".

  Raamatussa Mooses sanoo Israelin kansalle: "... sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret."

  Kantolan räpylänvarsista en niin tiedä, mutta voisi hänet isä Mitroon vaihtaa, vaikka ei olekaan yhtä punainen - poskiltaan.

  VastaaPoista
 3. Nämä vaalit, äh, innoituksen pohjamutaa. Kävimme lopulta Sulkavan virastotalolla siinä kun saa puhuttua kuulumisia samaan syssyyn. Savossa se käypi hyvin, tuttuja kun oli virkailijoissa.

  Se mikä Savossa on kurjaa on metsien suruton hyödyntäminen. Meidänkin pientä lintukotoamme ympäröi vastikään niitetty puupelto venäläisillä pienoligarkkipontsareilla ja hirsihuviloilla maustettuna. Mitroa vaan puuttuu. (Kantola ei kai ole mikään poliitikko?)

  Oli sentään komea ukkonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oikeastaan tykkään savolaisesta vetuloemisesta, mutta eteläsavolaiset taitavat olla vähän vilkkaampia hämäläisiltä vaikutteita saaneina.

   Kuopiossa kun asuin, niin yhdellä talomme asukkaalla oli mökki Ritisenlaxissa, siellä missä Jouko Tyyrilläkin, jolla oli asuntoja vähän siellä sun täällä. Tämä naapuri kertoi silmät pyöreinä yhtenä keväänä, että heidän entinen metsämökkinsä oli enää muutaman puun pläntti hakkuuaukion reunassa.

   En ole havainnut Kantolan erityisemmin politikoivan. Puolueensa varapuheenjohtajaksi hänet valittiin kuusi vuotta sitten ja Arkadianmäen sirkuksen jakarandatuoleja hän kuluttaa.

   Poista
 4. … nyt vasta tuli mieleeni, että savolaisethan ne vasta oikeita kaskiviljelijöitä olivat, puunkaato veressä. Eikä sovi valittaa, se on heille elinkeino. Muistan hyvin miten todella kurjasti siellä elettiin vielä 60-luvulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raivokkaasti metsiä kaskeavat savolaiset etenivät aina Ruotsin Värmlantiin saakka. Kun Ruotsin valtaa pitävät pelkäsivät metsien loppuvan ja kaskeamista ryhdyttiin rajoittamaan, siirtyivät savolaiset polttamaan Norjan metsiä tai lähtivät Peter Gunnarsson Rambo kärjessä rapakon taa.

   Poista