tiistai 1. heinäkuuta 2014

katsomista

Jos sormi olisi osoittanut päivänvastaiseen suuntaan, olisin iloisesti yllättynyt, sillä juuri siinä suunnassa oli edellisen postauksen maisema, jonka tallensin muistikortille. Tein kotona nettivierailun näyttelyyn, jossa oli askartelutöitä taiteen nimikkeellä. Pitäjän mansikkahernesipuliperunakojussa varhaisperunat maksoivat 4 euroa kilo. Ehkä vääränlaisen hintatietoisuuden omaavana pidin hintaa liian korkeana. Tyydyin mansikoihin, joiden kilohinta olisi ollut tähtitieteellinen.

2 kommenttia:

 1. "Medicy princess freed from bad Victorian Photoshop", www.thehistoryblog.com
  -
  Olen käynyt Sixtiiniläiskappelissa. Oli se hurja kokemus, siis yleisö. Kuviahan siellä ei näe kun ei mahdu lattialle makaamaan.

  hh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ave hh

   Olipa blogrollissa kamaa. Muinaisessa Hesarissa luki:

   " Va­ti­kaa­nis­sa on huo­les­tut­tu sii­tä, et­tä noin 20 000 päi­vit­täi­sen kä­vi­jän mu­ka­naan tuo­ma li­ka tu­hoaa vä­hi­tel­len Michelangelon kuu­lui­sat fres­kot. Sik­si­pä tu­ris­tien hy­gie­niaan ale­taan kiin­nit­tää huo­mio­ta ja hei­dät imu­roi­daan en­nen kap­pe­liin pää­syä. Pää­oven eteen asete­taan sa­ta­met­ri­nen ku­ra­mat­to ja kap­pe­lin läm­pö­ti­laa­kin las­ke­taan, jot­tei vie­rai­li­joi­den ruu­miin­läm­pö ra­pis­ta maa­lauk­sia. Ja näin ol­laan siis­tis­ti cool tai­teen edes­sä."

   On aikamoinen urakka imuroida 20 000 ihmistä päivässä.

   Kuopiossa, joka on tunnettu latinakaupunki, opiskelin ko:ssa pari lukukautta latinaa osatakseni ostaa pottuja vatikaanin torilta.

   Poista