maanantai 18. elokuuta 2014

kesäkuteet

Lampaat ovat vaihtaneet villapusakan laamapaitaan. Aidan takana on ruoho selvästi vihreämpää.

4 kommenttia:

 1. Kuis noita lampaita on noin montaa eri väriä? Ja minä kun olen aina kuvitellut että ne on vain valkoisen värisiä.

  VastaaPoista
 2. Valkoisissa lampaissa on kaikki spektrin värit, joten ne vasta värikkäitä ovatkin.

  VastaaPoista
 3. Lähdinpä seikkailemaan blogissasi huhtikuun 17. päivästä lähtien ja melkoisen matkan tarjosit. Sain kokea kevään ja kesän saaristossa sekä reissuillasi muualla. Arvannet, ettei ole mitään järkeä kommentoida jokaista kirjoitusta erikseen, ei edes kuukausittain, mutta aion kattaa suurimman osa kirjoituksistasi yhdellä pitkällä kommentilla ja sen jälkeen palata ruotuun ja kommentoida ajoissa kirjoituksiasi.

  Kesäkuteet: Todella osuva otsikko ja kuvat. Tässä tapauksessa ruoho ON vihreämpää aidan toisella puolella. Toivottavasti lampaiden laamapaitavaihe tuli ennen pahimpia helteitä eikä vasta sen jälkeen.

  Pakettipelto: jaha, tuolla ne viivästyneet postit sitten luuraavat ja keräävät ajan hometta päällensä ennen perille toimittamista. Ei ihmekään, että postimaksut aina vain kallistuvat, ulkoilmasäilytys on vaativaa ja kallista. Vai ovatko nuo sittenkin neliskanttisella aukolla varustetun norsun tamppooneja. Nyt tuli ongelma kun en tiedä kumpaan suuntaan kallistuisin.

  Silokallio: uskomattoman upeat värit ja koko kirjo sävyjä. Tämän kuvan ripustaisin jo seinälle...:)

  Ramppasit sitten Helsingissäkin ja vierailit kaupungin must-paikoissa, Sikalassa ja Mällissä.

  Odottavan aika: ei perhana, että tuli häijy olo tästä kuvasta. Hyvä esimerkki siitä, että on helppo siunailla sitä mikä tapahtuu ulkomailla, mutta että ne p..keleen tavat ovat jo rantautuneet Suomeenkin. Tyttöhän on selvästi alaikäinen ja tuskinpa on itse päässyt valitsemaan tulevan lapsen isää. Ei, nyt tekee jo liian häijyä...:(

  Värivammainen: Näitä tapauksia on tullut vastaan täälläkin, yhä useammin. Ilmastonmuutostako tämäkin vai onko tämä tipusten muotilehdissä tämän kesän trendi?

  Yhestään ja kahestaan postausten kuvat ovat hyvin kuvaavia. Yhestään voi olla kahestaankin, kuten nykyisin niin usein näkee. Mitä mieltä on tavata ihmisiä, kun kaikki kommunikointi kuitenkin tuntuu tapahtuvan pienen palikan avulla muiden kanssa kuin sen, jonka kanssa on liikkeellä. Käsittämätöntä, ei jummarra, ei sitten ollenkaan. Taidan olla vähän tyhmä...

  Oletpa muuten kaivellut upeita vanhoja valokuvia blogisi kuvitukseksi. Niissä silmä lepää ja ajatukset kulkevat historian kellertäville sivuille.

  Vaahtera kukkii, ja todellakin kukkii pääkaupunkiseudullakin niin usein nähtyviä metalli-muovi -kukkia. Miksiköhän avaimet aina tökätään oksaan, jossa ne harvemmin roikkuvat silmien korkeudella tullakseen huomatuksi, hmmm...

  eu:n pyhä lintu, jeps tuon kakkakoneen jätöksiin olen astellut ja melkein persiilleni liukastellut erinäisenkin kerran. On siinä muutama sadattelu päässyt ilmoille ja hieno nainen on hävennyt silmät päästään. Melkoisen rähisevää porukkaa, se täytyy todeta.

  Petun potut kommentteineen olivat mainiota katseltavaa ja luettavaa. Oikeassa olet, kyllä minäkin tuollaisia tuotteita ostaisin. Ja ehdotuksestasi Pettu-blogista oli loistava, toivottavasti viljelijä tarttuu ehdotukseesi.

  Sisälläni läikehti lämpöisesti katsellessani kuvaparia Aurajoen yli liikennöivästä Föristä. Siihen liittyy niin monia muistoja, mukavia ja ei niin mukavia.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä olet urakoinut. Eivät kaikki kuvat olisi kiitosta ansainneet, mutta sulimmat kiitokseni kumminkin.

  VastaaPoista