keskiviikko 5. marraskuuta 2014

valontuoja

Kyllä ilta tuosta vielä pimeni. Tankkerilta näyttävä alus jäi täysissä valoissa likelle taivaanrantaa. Liekö sukellusvenejahti taas menossa. Aukko valkeassa seinässä on majakkakirkon ikkuna.

10 kommenttia:

 1. Saaren lusifer. Perjantaina tänne tulee majakkaseuran ihmisiä. Monia asioita yhdessäolon varjolla harrastetaan. Muuan lintubongariporukan kiikarimies sanoi minulle, ettei hän linnuista mitään tiedä, mutta on mukavaa kulkea porukassa. Parhaillaan on merikotkien muutto menossa. Eivät kuulemma tykkää Utsjoen pakkasista.

  VastaaPoista
 2. Heh, meillä oli maalariporukassa samanlainen tapaus. Teki pari töherrystä ja mikäs siinä mutta hitsi vie kun sen piti katsella tv:stä niitä potkupallokisoja %/€#

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taide ei tunne rajoja, eikä potkupallokisojen katselu. Juttelin eilen hammaslääketieteen ex-professorin kanssa, joka sanoi, ettei ole muun urheilun kuin jalkapalloilun perään. Oli toissa yö jäänyt sen takia lyhyeksi. Nyt hän ei taida mennä merikotkien takia kiikariaan kastelemaan.

   Poista
  2. Niin juu, JOS jotain urheilua katselisin niin se tosiaan olisi futis + hdtv mutta jäkimmäistäkään emme ole viitsineet hankkia.
   hh

   Poista
  3. Öhöm. Tuo plussan jälkeinen merkki minun täytyy kuukkeloida. Sinisorsia lentelee ihan pirukseen ja aurinko lähes pilkistelee.

   Poista
  4. High definition-tv kai se nimi on. Vanhanaikaisesta tv:stä ei erota kunnolla yksityiskohtia kun futiskenttä on kovin laaja. Meille on toistaiseksi se vanha analoginen riittänyt.

   Juuri nyt on täällä katuvalot pimeänä ja siis kuin lapsuudessa ikään, hienoa!

   hh

   Poista
  5. Muistan ne kadunkulmien lautaset ainakin Kotkasta.

   Poista
 3. Onpa majakka! Rakastan majakoita ja niiden tarinoita. Jurmossa ei ole tullut vielä käytyä. Blogisi innottaimana tutkin jopa majoitusmahdollisuuksi ja huomasin että talvellakin pääsee. Mummollakin jäi itämään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyse on siis Utösta, vähän etenpäin Jurmosta. Tämä on ympärivuotisesti asuttu saari, jossa on kauppa, kirkko ja kirjasto eli kaikki mitä syntinen liha tarvitsee. Mainitsinkin jo, että huomenna tänne tulee majakkaseuran ihmisiä.

   Poista