torstai 29. tammikuuta 2015

Lähellä ja kaukana

Jokainen sää on kuvaussää, mutta minun ei tarvitse olla alati huolehtimassa sen kuvaamisesta, koska miljoonat ja taas miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa huolehtivat siitä, että tietokoneet  tursuavat mestarikuvaajien toinen toistaan upeampia ulkoilmaotoksia.

Tämä kuva on viime vuodelta linnakesaaren rannasta Ahvenanmaan suuntaan kesän lämpöisenä syyskuun aamuna 15.9.

6 kommenttia:

 1. Kyllähän näitä maisemia maailmaan mahtuu. Kuvataan vain lisää, jokainen näkee maisemansa hiukan eritavalla.
  Tässä muuten on hyvä sommittelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen sitä joutui tosiaan sommittelemaan, kun diallekin kuvasi. Nykyinen sommittelu on sitä, että klikataan napikkaa, jossa lukee, että rajaa kuva. Rupuranta on ruvennut kuvaamaan mustavalkoista filmille. Tekisi minunkin mieleni, mutta ei ole enää vehkeitä. Saunasta saisi hyvän pimiön.

   Poista
  2. On semmoinen paikka kuin - kameralaukku.com - jonka Myydään-palstalla noita kuvausvehkeitä tuntuu tuon tuosta olevan myynnissä. Hinnatkin tuntuvat ylitarjonnan takia aika halvoilta.

   Minulta tuo ei enää lähtenyt rullaamaan. Kävin Työväenopiston labrassa mutta se osoittautui hankalaksi matkan takia kun joka kerran piti erikseen sinne lähteä.

   Poista
  3. Kävin kerran opiskelja-asuntolan laboratoriossa kuvia tekemässä, mutta oli niin siivoton paikka, ettei pahemmasta väliä. Nauvossa näin takavuosina käytettyjen tavaroiden kauppiaan muulin sananmukaisesti kukkuroillaan vanhoja Opemuksia ja vähän parempiakin vehkeitä.

   Poista
 2. Digiaika teki sen että koko maailma on nyt "kirjoissa ja kansissa". Mutta ainahan lisää mahtuu, jokaisen oma näkemys.
  PS. Älä pliis kuvaa joutsenia, sun tulee liian nälkä silloin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyhmyrikin on laulujoutsenen siivellä rauhoitettu. Onhan se korea otus. Lapin mies kertoi, että jokaisena keväänä on rauhoituksesta huolimatta lintu otettu.

   Poista