tiistai 28. marraskuuta 2017

rajavartiolaitos

Nauvon ja Korppoon rajalla

3 kommenttia:

 1. Sinulla on hieno blogi. Komeita kuvia.
  Kävit joskus moikkaamassa 9.5.2017 mun "kolmepolvea" blogisssani. Mainitsit isäni 50-vuotispäiväonnitteluista. Olin varmasti tuolloin itsekin paikalla. Muistan tuon päivän mutta en tietysti kaikkia vieraita. Ammattiyhdistysväkeä oli paikalla runsaasti. Olisi mukava vaihtaa muistoja ajoista entisistä. Laitoin jo vastakommenttina oman e-mailini mutta saattaa olla, että et ole sitä huomannut (hannu.kuukkanen(ät)elisnaet.fi) toimii kun laittaa (ät) kohdalle @ -merkin.
  Oletko ollut merivartiossa? Palvelin itse aikoinaan laivastossa, Upinniemessä. Todella mukavia muistoja. SSN toiminnasta noina muinaisina aikoina v1967, kiinnostaisi kuulla myös.

  VastaaPoista
 2. Terve! Blogini ovat vain näpertelyä, mutta olen lukenut netistä kirjoittamiasi upeita muisteluita. En muista, kenen kanssa olin isääsi onnittelemassa, mutta veikkaisin Pentti Kymensaloa. Tulin SSN:oon vuoden 1967 helmikuun alulla liiton tiedotussihteeriksi ja Vihurin toimittajaksi ja toimin myös työväenliikkeen ilmavoimien (Haukat) sivutoimisena pääsihteerinä. Kirjoittelin itselleni työtodistuksen 1973, koska kukaan muu ei rohjennut sitä tehdä. Taidan lähettää sinulle pari kirjaa, jahka saan etanapostiosoitteesi. Lähetän sinulle sähköpostiosoitteeni.

  VastaaPoista
 3. PS. Tuo kuva on Nauvon Pärnäisistä, jossa on merivartioasema.

  VastaaPoista