keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

virtsaumpi?

Kuopion kauppahallin edessä olevaa Veljmies-patsasta on sanottu täävelliseksi itiootiksi. Mitäpä tästä Helsingin Jätkäsaaressa seisovasta julkisesta hirvityksestä sanoisin? Saattaahan tämä jotakuta naurattaa. Liekö putki tukossa, koska urinaali ei irtoa.

6 kommenttia:

 1. Yhden kesän se lorotteli Katajanokan kupeessa. Asia ei tietenkään kuulu minulle, koska en ole helsinkiläinen veronmaksaja.

  VastaaPoista
 2. Ajattele, että en ole nähnyt tätä läheltä... Ei siis ole ollut asiaa Jätkäsaareen..:)
  Sitä ollaan näemmä tultu Hesaan ihmettelemään isoa maailmaa. Joko ajoit Länsimetrolla länteen. Se on koko iso vitsi koko metro, tää pissipoikakin on parempi.

  VastaaPoista
 3. Sitten kun tulee asiaa Verkkokauppa comiin, ei pissapoikaa voi olla näkemättä. Tulen varmaan joskus ajaneeksi itämetrolla länteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti metro kulkee silloin ajallaan. Tai jos jäät pois jossain matkan varrella tai päätepysäkillä Matinkylässä, ei sinulla vissiin ole ongelmia. Täältäpäin matka Helsinkiin on hirveä, kun matka-aika on lähes tuplaantunut (n. 20 km ja 40-50 min, jopa yli tunti, ennen suoralla bussilla 20-30 min), ja vaihdot bussista metroon ja odotukset päälle. Ja nyt on ollut kuljettajapula metrossa, jolloin vuoroja on peruttu. Tuntuu, ettei Hesaan pääse kuin omalla autolla, mikä ei ole kivaa, siis ainakaan keskustaan mentäessä. Krääk.

   Poista
  2. Olen lukenut näistä ongelmista ja omakohtaisiakin on ajalta, jolloin asuin Vesalassa ja metron päättäri oli Itäkeskuksessa. Suorat bussiyhteydet lopetettiin ja metroasemalle liikennöitiin syöttäreillä.

   Poista